Kozmetika

Kozmetika
Kozmetika  

Az Elixír Szépségszalonban a kozmetika egyik különleges szolgáltatása az algotherm arc –és testkezelés, melynek lényege a felhasznált Chorella alga és több fajta növény hatóanyagának kombinációja, mely vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag. A kozmetikus ezen természetes hatóanyagok segítségével hidratálja, fiatalítja és feszesíti bőrét, melytől az kiemeltebb, fiatalabb erősebb és lágyabb lesz..

A kozmetika más különleges szolgáltatásokkal is várja vendégeit, mint például a gyémántfejes arccsiszolás, villanófényes ránctalanítás és a tű nélküli mezoterápiás kezelés is. Kozmetikus munkatársaink segítenek, hogy akár szőkítéssel, akár gyantázással tegyék láthatatlanná vagy távolítsák el a kellemetlen helyen lévő szőrszálakat. Ezen kozmetikai kezelések közül leginkább a végleges szőrtelenítés szolgáltatásunkat ajánlanánk figyelmükbe, mely ár/érték arányban kiváló és fájdalommentes kezelés.

Ha bizonytalan, hogy rendezvényre, esküvőre milyen sminket szeretne készíttetni, kozmetikus munkatársunk készséggel áll rendelkezésre, hogy kiválassza az Önnek leginkább hatásosat. Az Elixír Szépségszalon kozmetikus csapatára a kozmetika területén minden esetben számíthat!